2019 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienį, Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijoje organizuojama TĖVŲ DIENA

Laba diena tėveliai, 2019 m. gruodžio 12 d., ketvirtadienį, Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijoje organizuojama TĖVŲ DIENA. Kviečiame susitikti pokalbiams su dėstančiais mokytojais, klasių vadovais nuo 15.00 val. iki 18.00 val. jų kabinetuose. Dalyvaudami Tėvų dienoje, turėsite galimybę su mokytojais, klasių vadovais aptarti mokinio pažangą, pasiekimus bei signalinius I pusmečio mokymosi rezultatus (signalinio pusmečio rezultatai bus išvedami gruodžio 6 d.). Sužinosite, kaip sekasi Jūsų sūnui ar dukrai, kuo galima pasidžiaugti, kokios yra problemos ir kaip jas reikėtų spręsti. Susitikimui su mokytoju  planuojama skirti 10 min.

Dėl pokalbio su mokytojais tėveliai registruokitės el. p. budrys.antanas@gmail.com arba www.tamo.lt (rašydami gimnazijos dienyno administratoriui, nurodykite vaiko vardą, pavardę, klasę ir dalyko mokytoją, su kuriuo norėtumėte susitikti vardą, pavardę bei pageidaujamą susitikimo laiką). Registracija priimama iki 2019 m. gruodžio 11 d. 12.00 val.

18.15 val., aktų salėje  Jūsų lauksime prieškalėdiniame koncerte „Gerumą dalinu kitiems“. Šventinę nuotaiką kurs gimnazistai, skambės jauki džiazo muzika, vaišinsimės imbieriniais sausainiais ir džiaugsimės buvimu kartu.

TIKIMĖS JŪSŲ AKTYVAUS DALYVAVIMO, NUOŠIRDAUS BENDRAVIMO IR BENDRADARBIAVIMO.

Mokytojų ir kabinetų sąrašas