Tarptautinės mokytojų dienos minėjime – padėkos gimnazijos mokytojams

Spalio 5-ąją į Vilkaviškio parapijos namus rinkosi šventiškai ir pakiliai nusiteikę rajono pedagogai. Čia vyko jaukus renginys, skirtas Tarptautinei mokytojų dienai paminėti.

„Nuoširdžiai noriu Jums padėkoti už vaikų pasiekimus, kurie reprezentuoja mūsų kraštą sporto, kultūros, mokslo srityse. Jie yra mūsų rajono ambasadoriai tik Jūsų dėka. Kartais mes nepastebime mokytojų įdėto sunkaus darbo, kuris duoda tokius nuostabius vaisius mūsų kraštui. Dėkoju, kad ugdote jaunąją kartą ištisą parą, ne tik darbo metu“, – susirinkusius mokytojus profesinės šventės proga sveikino Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka. Jis linkėjo pedagogams ištvermės, nesibaigiančios energijos ir geros nuotaikos.

Mero padėkomis buvo apdovanotos ir mūsų gimnazijos mokytojos:

Rasa Laukaitienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui – už iniciatyvumą, bendruomeniškumo gimnazijoje puoselėjimą, gerus veiklos rezultatus.

Irena Skamarakienė, fizikos mokytoja metodininkė – už puikų mokinių parengimą nacionaliniams konkursams bei metodines inovacijas mokinių bendrųjų kompetencijų ugdymui siekiant individualios mokinio pažangos.

Sveikiname bendradarbes.